Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810)

Код товару: С000008812
Фото: Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810)

У наявності

Ціна: 9 940 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Infinity Vinyl  – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Фони або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фон за бюджетною ціною? Щоб швидко підібрати Фон, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Savage і Ви побачите доступні для замовлення Фони Savage. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари з каталогу випускають відомі фірми, наприклад Savage. Виникли при покупці Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Кропивницькому якомога швидше.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону Black (V20)
Розмір
2,43x3,04м