Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S JMA704DA

Код товару: С000009033
Фото: Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S JMA704DA

У наявності

Ціна: 21 886 21 094 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

 

ОДИН ОБ'ЄКТИВ. НЕОБМЕЖЕНА БАГАТО ІДЕЙ
 
Виберіть ідеальний кут зйомки. Компактний зум-об'єктив NIKKOR Z 24-70mm f/4 S дозволяє створювати чудові повнокадрові знімки. Використовуйте його для фото- та відеозйомки з фотокамерою Nikon серії Z, щоб досягти неймовірної деталізації. По всьому кадру, до краю.
 
 
 
Універсальний об'єктив – унікальні можливості
 
Якщо вам потрібне універсальне рішення, з яким можна знімати будь-що і будь-коли, цей зум-об'єктив з постійною діафрагмою f/4 і фокусною відстанню 24–70 мм — відмінний вибір. Знімайте сцени при слабкому освітленні та динамічні події – кожен знімок та відеоролик відрізнятимуть висока деталізація, глибина та насиченість кольорів.
 
У кадр поміститься все
 
 
Мінімальна відстань фокусування 0,3 м для всього діапазону збільшення дає повний контроль кадру. Знімайте все: від великого плану до фокусу на нескінченності.
 
 
Постійна різкість
 
 
Постійна діафрагма f/4 гарантує відмінний результат у разі недостатнього освітлення, а також стабільну експозицію у всьому діапазоні фокусних відстаней. Отримайте зображення найкращої якості, не виставляючи високих ISO.
 
 
Широкий байонет. Широкий діапазон
 
 
Ультраширокий байонет Nikon серії Z дозволяє об'єктиву NIKKOR Z захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Завдяки цій і малій відстані між байонетом і матрицею зниження периферійної освітленості стає набагато менш вираженим. В результаті ви отримаєте різкі по всій площі кадри у всьому діапазоні збільшення.
 
 
Постійна досконалість. По всьому кадру, до краю.
 
 
Завдяки винятковій здатності цього зум-об'єктива кожна деталь сюжету відтворюється бездоганно. Об'єктив не зменшує освітленість на периферії, тому весь кадр виходить яскравим. Різке та насичене зображення з чудовим контрастом по всьому кадру.
 
 
Приголомшлива чіткість
 
 
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває відблиски та ефект двоїння зображення, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні. або наявність кількох джерел прямого світла у кадрі.
 
У справжньому світлі
 
 
Об'єктив зводить до мінімуму сагітальне коматичне засвітлення: точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, виглядають максимально реалістично. Вони будуть круглими та чіткими навіть по краях зображення.
 
Виняткова кольоропередача
 
 
Асферична лінза зі скла ED та асферичні елементи об'єктива забезпечують насиченість кольору та чудовий контраст.
 
 
Різкість. Безшумність. Точність.
 
 
Система мультифокусування Z NIKKOR та кілька приводів АФ забезпечують миттєве та стійке фокусування на об'єктах. Плавне та безшумне автофокусування робить цей об'єктив ідеальним вибором як для фотозйомки, так і для запису відео.
 
Знімайте так, як вам зручно
 
 
Швидка передача великих обсягів даних між об'єктивом та фотокамерою Nikon серії Z забезпечує ефективну корекцію спотворень у всьому діапазоні фокусних відстаней. В результаті знімки відрізняються чудовою різкістю, а прямі лінії на них залишаються справді прямими.
 
За будь-якого освітлення
 
 
Цей об'єктив використовує вбудовану систему придушення вібрацій фотокамери, яка дозволяє знімати з витримками на п'ять щаблів довше, ніж ¹. Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.
 
Незмінно висока точність
 
 
Лінзи, що плавають, сприяють точності фокусування навіть на близькій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
 
 
Повний контроль
 
Кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. Під час зйомки в режимі АФ кільцю керування можна також призначити корекцію експозиції. Якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Зсув фокусу відповідає швидкості повороту кільця, що дозволяє точно фокусуватися.
 
 
Динамічна перспектива Чарівні відеокадри.
 
Знімайте повнокадрові відеоролики виняткової якості завдяки оптичній системі особливої ​​конструкції, яка дозволить досягти найкращих результатів від фотокамери Nikon серії Z із широким динамічним діапазоном. Використовуйте збільшення, щоб показати ключові сцени у всіх деталях.
 
 
Тихо! Триває зйомка!
 
 
Практично безшумний кроковий двигун забезпечує тихе автофокусування. Функція зумування працює майже беззвучно, а кільце управління не клацає при регулюванні діафрагми.
 
Виняткова плавність
 
 
Система мультифокусування цього об'єктива робить фокусування неймовірно плавним і точним. При цьому зменшено такі небажані ефекти, як «дихання фокусу» та зсув фокусу під час зумування.
 
 
 
  

Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S JMA704DA - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Nikon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Tokina. Виникли при підборі Nikon Z NIKKOR 24-70mm f4 S JMA704DA Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Львові в швидкі терміни.

Тип
Байонет Z від Nikon
Формат
FX/35 мм
Фокусна відстань
24-70 мм
Максимальна діафрагма
f/4
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
14 елементів в 11 групах (включаючи 1 елемент зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 1 асферичний елемент зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 3 асферичні елементи, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat і передній елемент з покриттям фтору)
Кут зору
Формат FX: від 84 ° до 34 ° 20 '; формат DX: від 61 ° до 22 ° 50 '
Шкала фокусної відстані
Градуйована у міліметрах (24, 28, 35, 50, 70)
Система фокусування
Внутрішнє фокусування
Мінімальна відстань фокусування
0,3 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Покриття
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat, фторовмісне покриття
Установчий розмір фільтра
72 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина
Прибл. 77,5 мм (макс. діаметр) x 88,5 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери при втягнутому об'єктиві)
Вага
Прибл. 500 г
Автофокусування
Так
Внутрішнє фокусування
Так
Фокусування
Автоматична, ручна
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-72B діаметром 72 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-N1, байонетна бленда HB-85, чохол для об'єктива CL-C1