Nikon 40mm f/2.8G ED AF-S DX Micro Nikkor (JAA638DA)

Код товару: 16223
Фото: Nikon 40mm f/2.8G ED AF-S DX Micro Nikkor (JAA638DA)

Нема в наявності

Ціна: 11 399 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

НЕВЕРОЯТНЕ НАБЛИЖЕННЯ ОБ'ЄКТІВ
 
Завдяки макрозйомці ви можете цікаво проводити час, створюючи зображення найдивовижніших об'єктів. Об'єктив AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G забезпечує високу роздільну здатність та контрастність від нескінченності до натуральної величини (коефіцієнт відтворення 1:1), так що ви можете фокусуватися на дуже близькій відстані від об'єкта. Їм може бути пелюстка квітки, око комахи або крихітні пальчики немовляти. Зображуйте найдрібніші деталі життя.
 
 
ПЕРЕДАЧА СКРИТОЇ КРАСИ
 
 
Різкі зображення при фокусуванні від нескінченності до натуральної величини (коефіцієнт відтворення 1:1)
 
Этот стандартный макрообъектив позволяет с любого расстояния запечатлеть даже мельчайшие детали, невидимые человеческому глазу. Он отлично подходит для создания привлекательных изображений еды или товаров. За счет непрерывной автофокусировки от бесконечности до 16,3 см (натуральная величина, коэффициент воспроизведения 1:1) объектив AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G обеспечивает высокую резкость и четкость при любой компоновке кадра.
 
 
ВЫДЕЛЕНИЕ ОБЪЕКТА СЪЕМКИ
 
 
Естественное смазывание заднего плана (боке)
 
Об'єктив AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G оснащений семипелюстковою діафрагмою. При великих її значеннях об'єктив забезпечує привабливе природне змащування заднього плану (боке) для зйомки портретів, їжі, природи та інших об'єктів як усередині приміщення, так і поза ним. Вибіркове фокусування дозволяє виділити об'єкт зйомки та створити розфокусоване тло.
 
 
ОБ'ЄКТИВ, ЯКИЙ МОЖНА БРАТИ З СЕБЕЮ ПОВЮДУ
 
 
А також чудові портрети та пейзажі!
 
Завдяки компактному розміру, невеликій вазі та високій універсальності об'єктив AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G підходить для повсякденної фотозйомки. З його допомогою ви можете створювати не лише гарні портрети, але й захоплюючі краєвиди. Щоб отримати чудові результати практично в будь-якій обстановці, не потрібно змінювати об'єктиви.
 
 
НЕ ПРОСТО МАКРОЗЙОМКА
 
 
Можливість сфотографувати найдрібніші деталі
 
Об'єктив AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G дозволяє створювати яскраві зображення як природи, так і маленьких об'єктів. За рахунок високої деталізації він також підходить для зйомки краєвидів.
 
 
 
 

Nikon 40mm f/2.8G ED AF-S DX Micro Nikkor (JAA638DA) - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із асортименту Об'єктив за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Nikon 40mm f/2.8G ED AF-S DX Micro Nikkor (JAA638DA) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Львові у мінімальні терміни.

Фокусна відстань
40 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
9 елементів у 7 групах
Кут зору
38 ° 50 '
Мінімальна відстань фокусування
0,163 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
1-разовий
Число пелюсток діафрагми
7 (округлені)
Установчий розмір фільтра
52 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
68,5 x 64,5 мм
Вага
235 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-52 діаметром 52 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-61, м'який чохол для об'єктива CL-0915